W dniu 23 września mieliśmy przyjemność uczestniczyć w 100-leciu istnienia firmy naszego Klienta.
Uroczystość odbyła się we Wrocławiu, w pięknych wnętrzach, na trzech kondygnacjach Narodowego Forum Muzyki. Na wydarzenie zostało zaproszonych 1100 Gości.
Dział Party Service zapewniło obsługę cateringową. Podano 6600 przekąsek finger food, 2200 deserów słodkich oraz zapewniono bufet napojowy.
Z przekąsek słonych podano m.in.: mus z gęsi z galaretką z czerwonego wina i żurawiny w cieście francuskim, mini szaszłyki z krewetek królewskich z serem Halumi, ananasem i miętową salsą, filet z wędzonego pstrąga z chrzanem po staropolsku czy mus z kuleczki cheddar z bekonem, świeżym szczypiorkiem, orzechami i papryką czerwoną na słonym paluszku.
Z przekąsek słodkich zaproponowano m.in.: truflę czekoladową z gorzką pomarańczą w papilotkach, krem brulee z sałatką z karmelizowanych truskawek i tłuczonego pieprzu czy mus malinowy z białą czekoladą i solą szafranową.
Na zakończenie udanej imprezy gości poczęstowano tortem i szampanem.