Przedstawicielki Impel Catering w składzie Prezes Impel Catering Elżbieta Kantowicz, Ewa Kąkol – Dyrektor Grupy Produktowej Catering, oraz Beata Olejniczak Z-ca Dyrektora Operacyjnego ds. IMFOOD wzięły udział w imprezie SMAKKi GASTROTARGI, organizowanej w dniach 27-29 marca w Hali Expo XXI w Warszawie.
Na targach spotykają się przede wszystkim przedsiębiorcy i przedstawiciele firm związanych z branżą HoReCa. SMAKKi to event czysto biznesowy podczas którego organizator koncentrują się na:
- profesjonalnym przygotowaniu przestrzeni wystawienniczej,
- zapewnieniu obsługi sprzedażowej i posprzedażowej na najwyższym poziomie,
- zagwarantowaniu ciekawych i różnorodnych imprez towarzyszących, które przyciągają odwiedzających,
- wspólnym z Wystawcami tworzeniu kampanii marketingowej marek prezentujących się na targach,
- komunikowaniu najważniejszych informacji dotyczących oferty naszych Wystawców.
Ważnym elementem targów była impreza zatytułowana Liderki Branży HoReCa, w czasie której wybitne biznesmenki i influencerki dzieliły się swoimi doświadczeniami wyniesionymi z budowania biznesu HoReCa w Polsce na przestrzeni ostatnich dekad. W panelach udział wzięły m.in.: Dr. Irena Eris, Anna Chylewska członkini zarządu firmy Maczfit, Marta Stańczak Managing Director Sodexo Polska, czy Cristina Catese szefowa kuchni Cooking Performer.
SMAKKi GASTROTARGI wyróżniają się mocnym nastawieniem na biznes i dlatego są odpowiedzią na rosnące oczekiwania rynku, ze szczególnym uwzględnieniem dynamicznie zmieniającego się otoczenia branży.





