W dniu 6 kwietnia 2017r. we Wrocławskim Centrum Konferencyjnym przy Hali Stulecia odbył się Kongres Powiatów. W wydarzeniu wzięło udział blisko 1000 osób z całej Polski.
Przedsięwzięcie zorganizowało Ministerstwo Edukacji Narodowej we współpracy z Fundacją Rozwoju Systemu Edukacji. Ministerstwo Edukacji Narodowej reprezentowały minister Anna Zalewska i wiceminister Marzena Machałek. Wśród gości wrocławskiego kongresu byli przedstawiciele: ministerstw, władz wojewódzkich i powiatowych, spółek Skarbu Państwa, kuratorzy oświaty, parlamentarzyści, a także kierownictwo i dyrektorzy departamentów MEN, dyrektorzy jednostek podległych MEN, dyrektorzy szkół, nauczyciele i uczniowie ze szkół kształcących w zawodach.
Z tej okazji Party Service Impel Catering zapewniło obsługę cateringową dla 800 Gości, w tym – w kilku salach VIP w Centrum Konferencyjnym.
Zaserwowano bufet kawowy, słodki, zimny i ciepły. Z bufetu słodkiego podano m.in.: sernik domowego wypieku, ciasto marchewkowe, tiramisu z sosem kawowym i kardamonem czy Panna Cottę z musem truskawkowym. Z dań ciepłych zaproponowano m.in.: wołowinę w miodzie ze świeżą kolendrą, schab rolowany z grzybami w sosie z czerwonego wina i tymiankiem czy filety białej ryby w sosie śmietanowo-szpinakowym. Bufet zimny obfitował w sałatki tj.: sałatkę z rukolą , pieczonymi batatami, ciecierzycą i granatem w sosie vinegrett, sałatkę z awokado i pieczonych buraczków z vinegrettem cytrynowo-miodowym czy surówkę colesław.