Impel Catering zapewnił obsługę imprezy SOKOŁÓW CUP 2024 w KOLE dla prawie trzech tysięcy osób.

W dniach 7-8.09.2024, nasz 55 – osobowy zespół pod wodzą Dyrektor Party Service Beaty Olejniczak, mimo trudnej pogody, silnego wiatru wyrywającego zaczepy namiotów cateringowych oraz ponad 30 stopni Celsjusza, zapewnił znakomitą obsługę załodze i menadżerom zakładów Sokołów.

Jeszcze raz bardzo dziękujemy za zaangażowanie wszystkich osób biorących udział w organizacji tego przedsięwzięcia.

Obsłużyliśmy 2800 osób w strefie gastro i 60 osób w strefie VIP

Wydaliśmy:

  • ponad 11000 porcji jedzenia z grilla
  • 1000 porcji żurku z kiełbaską i jajkiem 
  • ponad 5300 porcji piwa
  • ponad 8000 napoi bazowanych i niegazowanych
  • ponad 4000 porcji kawy i herbaty

Strefa VIP na grillu  oprócz standardowej  karkówki i golonki miała również w menu:

  • 4 rodzaje różnych steków wołowych,
  • żeberka wolno gotowane, 
  • sałatki, przekąski typu finger food , deserki słodkie, jedzenie ciepłe w bemarach,  które przygotowali i obsłużyli Sławek i Wojtek – panowie z Gdańska ,
  • bar alkoholowy ze smacznymi drinkami obsługiwany przez profesjonalnego barmana

Aktualności