Impel Catering zapewnił obsługę imprezy SOKOŁÓW CUP 2024 w KOLE dla prawie trzech tysięcy osób.
W dniach 7-8.09.2024, nasz 55 – osobowy zespół pod wodzą Dyrektor Party Service Beaty Olejniczak, mimo trudnej pogody, silnego wiatru wyrywającego zaczepy namiotów cateringowych oraz ponad 30 stopni Celsjusza, zapewnił znakomitą obsługę załodze i menadżerom zakładów Sokołów.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za zaangażowanie wszystkich osób biorących udział w organizacji tego przedsięwzięcia.
Obsłużyliśmy 2800 osób w strefie gastro i 60 osób w strefie VIP
Wydaliśmy:
- ponad 11000 porcji jedzenia z grilla
- 1000 porcji żurku z kiełbaską i jajkiem
- ponad 5300 porcji piwa
- ponad 8000 napoi bazowanych i niegazowanych
- ponad 4000 porcji kawy i herbaty
Strefa VIP na grillu oprócz standardowej karkówki i golonki miała również w menu:
- 4 rodzaje różnych steków wołowych,
- żeberka wolno gotowane,
- sałatki, przekąski typu finger food , deserki słodkie, jedzenie ciepłe w bemarach, które przygotowali i obsłużyli Sławek i Wojtek – panowie z Gdańska ,
- bar alkoholowy ze smacznymi drinkami obsługiwany przez profesjonalnego barmana