Głównym źródłem przychodów Impel Catering jest oczywiście żywienie szpitalne. Usłudze tej poświęcamy najwięcej naszej uwagi i pracy. Czas Świąt to również wzmożona praca naszego całego zespołu, który w okresie przedświątecznym przygotował m.in. wiele spotkań wigilijnych z uczestnikami powyżej pięciuset osób.
Jedną z imprez wigilijnych dla ponad stu gości dla załogi Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Kielcach w całości przygotował kielecki oddział Impel Catering kierowany przez naszą manager Elżbietę Janus.
Kilka ciekawych liczb dotyczących Bistro Przewaga i Party Service.
W tym roku Impel catering przygotował i dystrybuował 3750 upominków i prezentów dla pracowników wraz z opakowaniami świątecznymi.
Przygotowaliśmy ponad 80 kg pierogów i uszek.
Ugotowaliśmy ponad 125 litrów barszczu.