W dniu 21 października w Narodowym Forum Muzyki odbyła się XVI edycja konkursu Dolnośląski Gryf. Dolnośląski Gryf to wyróżnienie towarzyszące przemianom gospodarczym na Dolnym Śląsku, w ramach którego nagradzane są przedsiębiorstwa i samorządy znacząco wpływające na wzrost atrakcyjności biznesowej naszego regionu.
Dział Impel Catering – Party Service podczas Wielkiej Gali Biznesu zapewniło kompleksową obsługę cateringową. Zapewniono bufet zimny, ciepły, słodki i napojowy.
Z dań ciepłych podano polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym z tymiankiem, wołowinę Boeuf Bourguignon z dodatkami – kaszą bulgur z z masłem i z cukiniowo – paprykowym ratatouille.
Z bufetu zimnego zaserwowano m.in.: tatara z łososia z kaparami na grzance, mus z kurczaka z suszonymi pomidorami i świeżą bazylią na szpadce, wytrawne muffinki dyniowe czy konfitowanego buraka na selerowym puree z czarna porzeczką.