W dniu 23 maja 2019 r. odbyła się uroczysta kolacja podczas XVII Zjazd Polskiego Towarzystwa Chirurgów Dziecięcych w synagodze pod Złotym Bocianem. Mieliśmy zaszczyt i przyjemność zapewnić obsługę cateringową dla 300 gości. Zaserwowano przekąski na słono, bufet sałatkowy, ciepły, słodki i napojowy.
Na przekąski podano m.in.: delikatny pasztet z kaczki z musem z granata, rostbef wołowy pieczony w musztardzie Dijon czy comberki jagnięce na świeżej mięcie. Z dań ciepłych zaproponowano m.in.: dorsza atlantyckiego na musie pietruszkowo-porowym, policzki wołowe sous vide w sosie własnym czy pikantną pierś z kaczki z gruszkami aromatyzowanymi miodem, śliwowicą i rozmarynem.
Na deser uczestnicy wydarzenia mogli się osłodzić m.in. migdałowym tiramisu, musem malinowym z białą czekoladą i solą szafranową czy ciastem marchewkowym z bakaliami.