To była jedna z największych imprez, jaką Impel Catering zrealizował w tym roku. Bezpośrednio z klientem przez ostatnie kilka miesięcy współpracowała oraz czuwała nad samą realizacją Dyrektor Beata Olejniczak, którą wsparł w fazie produkcyjnej Jakub Jankowski wraz z całym zespołem Impel Catering podczas samego wydarzenia.
Urodziny odbyły się na terenie Fabryki Volkswagena we Wrześni pod Poznaniem 17 i 18 czerwca 2023 r.
A teraz o liczbach: aż 26 tysięcy 682 uczestników w ciągu dwóch dni. 50 stoisk grillowych oraz 50 stoisk napojowych, które obsłużyło każdego dnia 400 pracowników jako obsługa kelnerska, kucharska i techniczna.
Przygotowaliśmy ponad 10 ton specjalnie sporządzonej kiełbasy, 1 i pół tony tofu, oraz m.in. 3 i pół tony kiszonych ogórków, 1 tonę surówek i dodatków! Rozlaliśmy 15 i pół tysiąca litrów piwa, wydaliśmy 35 tysięcy butelek soku i 35 tysięcy butelek wody. A także zapewniliśmy 4 cysterny z wodą pitną, każda po 5000 litrów oraz 40 000 kubeczków do jej obsługi.